Byggd med tillstånd. En anmälan om bland annat olaglig vattenverksamhet lämnas utan åtgärd av Länsstyrelsen.

”Bryggan” vid Barkudden mellan Silvermuseet och kyrkan har byggts med de tillstånd som krävs och enligt den beskrivning som gjorts i ansökan. Det säger Länsstyrelsen, efter att ha fått in en anmälan om bland annat olaglig vattenverksamhet.  Anmälan, som gjorts anonymt, inkom under hösten 2023 och innehåller en begäran om tillsyn och en begäran om att Länsstyrelsen ska uppmana kommunen att anmäla alternativt söka tillstånd för anläggandet av bryggan/trädäcket.

Bryggan/trädäcket vid Guld-Klas Torg i Arjeplog har byggts med tillstånd av Länsstyrelsen.

Eftersom kommunen fick tillstånd av Länsstyrelsen redan år 2019 att anlägga bryggan/trädäcket, så lämnas anmälan utan åtgärd.

 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x