Näringslivsgalan 2023 hölls på Tjintokk i Slagnäs, en anläggning med hög sekretess där inga utomstående tillåts ta bilder. Samtliga bilder här är tagna av Tjintokks fotograf Thomas Kehl, och de tillhandahålls av näringslivsbolaget Argentis AB.

Vid galan delades priser ut till Årets företagare och Årets medarbetare.

Årets företagare 2023 blev Conny Långdahl, KTLTEK AB. Juryns motivering: Conny har från grunden byggt upp ett ledande företag inom kontaktledningsteknik. Han har en långsiktig lönsam affärsidé och hans båda företag KTLTEK AB och Coma Rail AB har det senaste året nått en omsättning överstigande 50 miljoner kronor. Conny är en duktig företagsledare, kunnig inom sin bransch men även generös, omtänksam och mån om sin personal. Trots en stor geografisk marknad och sin huvudsakliga verksamhet stationerad på andra orter har Conny genom sitt företags säte i Arjeplog bidragit med arbetstillfällen, ekonomi, utveckling och engagemang till vår fina kommun.

Årets medarbetare blev Therese Lestander, Kronans Apotek Arjeplog som får priset för sin kunnighet och sin enorma förmåga till service och gott bemötande där hon alltid gör inte bara det lilla extra utan ofta ger extra allt.

De båda vinnarna fick varsin check på 15 000 kronor att skänka till valfri förening.

FOTO: Thomas Kehl, Tjintokk

 

FOTO: Thomas Kehl, Tjintokk

 

FOTO: Thomas Kehl, Tjintokk

 

FOTO: Thomas Kehl, Tjintokk

 

FOTO: Thomas Kehl, Tjintokk

 

FOTO: Thomas Kehl, Tjintokk

 

FOTO: Thomas Kehl, Tjintokk

 

FOTO: Thomas Kehl, Tjintokk

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x