Johanna Nilsson, Marie Karlsson och Harleen Kalkat möttes för att diskutera kommande projekt och aktiviteter inom Naturskyddsföreningens lokalavdelning i Arjeplog.

Planeringen inför vårens och sommarens aktiviteter pågår för fullt i Naturskyddsföreningens lokalavdelning i Arjeplog. Häromdagen besökte Marie Karlsson och Johanna Nilsson från regionkansliet Arjeplog, där de träffade ordförande Harleen Kalkat för att prata om de planer som finns.

– Marie Karlsson menar att det är fantastiskt att vi i Arjeplog fortfarande kan se skogsbeklädda bergstoppar, vilket knappt existerar vid kusten, så hon uppmanade oss att fortsätta arbetet för att bevara skog. Det är ett viktigt arbete, och vi har fått ett ekonomiskt bidrag till skogsgruppens aktiviteter, berättar Harleen.

Närmast på gång är årsmötet, tid och plats kommer att meddelas inom kort. Under våren och sommaren planeras både föredrag, utbildningar och medlemsträffar.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x