The Peripheral bygger på en roman av William Gibson med samma namn. I en inte alltför avlägsen framtid så erbjuds syskonen Flynne och Burton Fisher (Chloë Grace Moretz och Jack Reynor) att testa ett nytt spel som visar sig vara skrämmande verkligt.

Egentligen så är det brodern, Burton, som fått erbjudandet men i det är Flynn som är den riktigt vasse spelaren i familjen så hon spelar med broderns avatar i ett spel som är så verkligt, på alla sätt, att hon snabbt misstänker att det inte är ett spel utan verklighet. När hon blir vittne till ett mord så börjar hon att inse att spelat är ett sätt att resa i tiden – inget dataspel.

Välgjord

The Peripheral är en välgjord, välspelad tv-serie och beger gränsar till en fyra men det stannar trots allt vid en tres – trots att jag gillar genren, science fiction. The Peripheral spretar lite väl mycket i vissa delar och intrigen blir lite väl komplicerad med lite för många stickspår. Den är delvis också rätt utdragen och hade tjänat på att kortas ned.

Du hittar The Peripheral på Amazon Prime Video

Betyg

 

 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x