070-344 20 23

Efter ett års uppehåll är det nu dags för vintermarknad igen. Både nya och gamla bekanta knallar finns på plats, och en hel del marknadsbesökare sökte sig ut under fredagen.

– Antalet knallar är detsamma som vi brukar ha, men marknaden är också mycket mer än bara torghandeln, säger Eva Karlberg, ansvarig för marknadsplatserna.

Det blev en fin start på marknadshelgen, med ett väder som gav en föraning om vår. Fredagen bjöd bland annat på möjligheter till torghandel, besök på Hantverkstorget och berättarcafé i Silvermuseet samt visning av filmen ”Kan Doktorn komma”.

Helgen fortsätter med bland annat slöjdworkshops för både barn och vuxna, visning av kortfilmer skapade av barn och unga i Arjeplog, marknadskonsert i kyrkan, vernissage för konstutställning med Nina Laestander samt marknadsdans på medborgarhuset, anordnad av Stalo Krog.

 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x