070-344 20 23

Från 3 februari 2011: Bra arrangemang kräver, förutom bra marknadsföring och förberedelser, en eller flera eldsjälar. Kronprinsessan kom inte till Mellanströms Julmarknad, men initiativet att bjuda in henne var bra. / Marianne

Förberedelserna inför Mellanströms Julmarknad 2011 har startat. Och en av de gäster som fått inbjudan att närvara är Kronprinsessan Victoria.

Eldsjälarna bakom Mellanströms Julmarknad, Ros-Marie Söderberg och Christina Sundqvist, besökte Jokkmokks marknad under torsdagen.

Med sig dit hade de en bunt inbjudningar till Mellanströms Julmarknad, i första hand avsedda för försäljare. Men när de stötte ihop med Kronprinsessan Victoria tog de naturligtvis tillfället i akt att bjuda in henne också.

-Hon tackade så mycket, berättar Christina Sundqvist.

Något löfte från Kronprinsessan om att besöka Mellanströms Julmarknad fick de dock inte. Däremot fick de mycket bra respons från de marknadsförsäljare som de tog kontakt med.

-Många har hört talas om Mellanströms Julmarknad, och det var flera stycken som sa att de redan hade funderat på att kontakta oss. Det känns riktigt bra, säger Christina.

Ovanstående artikel infördes i Arjeplognytt den 3 februari 2011.

 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x