Från 13 februari 2011: Jag vet inte hur länge Hjärt- och Lungsjukas förening funnits i Arjeplog. Men av den här texten kan jag dra slutsatsen att den funnits i minst 32 år. Det senaste året har det varit svårt för många föreningar att ha medlemsaktiviteter, men den nuvarande styrelsen för Hjärt- och Lungsjukas förening har varit noga med att försöka hålla kontakt med medlemmarna, och vid flera tillfällen skickat ut gåvor i form av bland annat blommor och torrkött. Bra jobbat! / Marianne

Fyra Lundqvist och en Hällerstrand. Så ser styrelsen för Hjärt och Lungsjukas förening i Arjeplog ut.

Årsmötet hölls på Vaukagården, och lockade nästan en fjärdedel av föreningens medlemmar.

Sven Hällerstrand omvaldes som ordförande för föreningen. Övriga ledamöter, samtliga med efternamnet Lundqvist, är: Göran, Lasse, Ingegerd och Eva.

Vid årsmötet uppvaktades Eivor Dahlgren, som arbetat för föreningen i 22 år. Hon fick en present, och mycket beröm för både sitt engagemang och för smörgåstårtan som hon ordnat till årsmötet.

Representanter för Hjärt- Och Lungsjukas förening kommer att åka till Luleå på tisdag, för att bland annat delta vid en paneldebatt med landstingsstyrelsen. Det krav som ska framföras är att vården inte ska försämras i Arjeplog.

Ovanstående artikel infördes i Arjeplognytt den 13 februari 2011.

 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x