Från 7 december 2010: Vissa saker förändras, andra inte. Ishallen i Laisvall finns kvar, liksom möjligheten för alla att använda den, så fort isen är åk-klar. Christer Westin har avgått som isfixare och ordförande efter 25 år, och Markus Vestin har tagit vid. Han jobbar för fullt med att spola, och hoppas kunna erbjuda bra is om en vecka eller så, beroende på vädret förstås. Precis som tidigare är nyttjandet kostnadsfritt, men ett medlemsskap i Laisvalls sportklubb är förstås önskvärt. Öppettiderna är enkla att komma ihåg: dygnet runt. / Marianne

Oväder i form av snö och blåst behöver inte hindra någon från att åka skridskor. Ishallen i Laisvall är öppen för allmänheten, alla kvällar och helger under vintern.

-Det kostar inget att använda den, men vi hoppas att de som använder ishallen köper medlemskort i Laisvalls sportklubb, säger Christer Westin, isfixare och ordförande i sportklubben.

I anslutning till ishallen finns ett uppvärmt omklädningsrum med toalett. Öppettiderna är vardagar 18-22, och lördag-söndag 12-22.

-Det är bara att kliva in, belysningen i ishallen sköts av rörelsevakt, så lamporna tänds automatiskt, tipsar Christer Westin.

Ett årskort i Laisvalls sportklubb kostar 50 kronor.

Ovanstående reportage var infört i Arjeplognytt 7 december 2010.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x