Utebadet på Kraja kommer inte att hållas öppet under denna sommar.

– Med det ansträngda läge vi befinner oss i idag till följd av utbrottet av Coronaviruset behöver vi se över hela vår verksamhet. I en sådan process har vi svårt att motivera kostnaden för att dra igång utebadet, säger Stefano Vigolo, VD för Silver Resort, i ett pressmeddelande.

Utebadet på Kraja hålls i normala fall öppet cirka sex veckor varje sommar, och det har varit gratis att bada där.

– Vi har sett badet som en bra upplevelse för våra besökare, och vi har förståelse för om många känner besvikelse i och med detta beslut. Men nu behöver vi fokusera på att skapa så goda förutsättningar som möjligt för företaget att klara av den här tuffare perioden som vi befinner oss i. Vi väljer då att prioritera huvudverksamheten med boende och mat, säger Stefano Vigolo.

Stugbyn, campingen och restaurangen på Kraja öppnas den 5 juni. Anläggningen har varit stängd sedan slutet av mars.

 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x