070-344 20 23

Olivia Karlberg är ny projektledare för Arjeplogs Filmfestival Tro, Film & Kärlek. En filmfestival vars mål är att ge människor en plats att samtala kring film och livsfrågor.

Det blir en filmfestival i Arjeplog även nästa år.

Olivia Karlberg är ny projektledare, skådespelaren Cecilia Nilsson kommer tillbaka som värd och kommunen går in som medarrangör tillsammans med Arjeplogs församling och Arjeplogs biografförening.

Förra året firade Arjeplogs Filmfestival Tro, Film & Kärlek 15-årsjubileum, och att publiken vill se en fortsättning råder det inget tvivel om. När nu kommunen går in som medarrangör står det klart att filmfestivalen kommer att anordnas även 2020.

– Då pastoratet inte kan genomföra detta själva rent ekonomiskt så känns det bra att kommunen är med i år, då det har ett stort kulturvärde i samhället, säger Stephan Jansson, förtroendevald i Arjeplogs och Arvidsjaurs församling i ett pressmeddelande.

Planeringen inför filmfestivalen har startat, men inga detaljer om programmet släpps ännu.

– Ett glatt besked är att Cecilia Nilsson kommer att vara värd för helgen, precis som tidigare år. Det som gör denna festival unik är samtalet mellan publik och filmarbetare, och den grunden kommer att vara densamma, säger Olivia Karlberg.

 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x