Ann-Sofi Lidström var en av lottköparna med postnummer 938 92 som vann resecheckar från Postkodlotteriet. Hennes vinst överlämnades vid Röda Kvarn av en utklädd Jesper Blomqvist.

En sommarloppis kan vara en plats för både fynd och överraskningar, och loppisen i Röda Kvarn, Myrås, är inget undantag.

En av arrangörerna, Ann-Sofi Lidström, fick en rejäl överraskning när Jesper Blomqvist dök upp tillsammans med ett filmteam för att överlämna två vinstcheckar från Postkodlotteriet.

– Allt kan hända, det här var totalt oväntat, sa hon när den största förvåningen lagt sig.

Under några dagar i sommar är det loppis i Röda Kvarn, en samlingslokal för boende och besökare i området kring Myrås och Kronlund.

– Redan den första dagen var en överraskning, det kom över sjuttio personer. Det hade jag inte räknat med, säger Ann-Sofi.

 

 

Strax efter att loppisen öppnat på torsdagen var det dags för nästa överraskning. Ett filmteam anlände, liksom en mystisk man med en gammal resväska. Ann-Sofi Lidström hade ingen aning om vad som skulle ske. Däremot visste hennes man, Roger Abrahamsson,  vad som var på gång.

– Dom ringde och bad mig hjälpa till att organisera den här överraskningen. Det svåraste var att hålla henne härifrån tillräckligt länge så att de skulle hinna stålla i ordning och montera upp alla dolda kameror, berättar han.

Jesper Blomqvist både överraskade och fyndade på loppisen i Röda Kvarn, Myrås. Några myggbett (eller rättare sagt ganska många) fick han och filmteamet också med sig.

Såväl Ann-Sofi som de oinvigda loppisbesökarna funderade och spekulerade i vem den mystiske mannen med resväskan var, och varför han var där. Även filmteamet vållade förstås en del huvudbry, innan det stod klart för alla att mannen med resväskan var Jesper Blomqvist som kom med en vinst från Postkodlotteriet, bestående av två resecheckar á 20 834 kronor.

 

 

Totalt tjugonio personer med postnummer 938 92 har vunnit resecheckar från Postkodlotteriet vid denna dragning. Fem av dem besöktes av Jesper Blomqvist och filmteamet. Förutom Ann-Sofi Lidström var det Jörn Johannesen, Veronica Rönnqvist, Åsa Laestander och Assar Laestander.

Filminslagen från överlämnadet av vinsterna kommer att visas i TV4 fredag den 19 juli kl 19:30 och söndag den 21 juli kl 19:30.

 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x