Jeanette Ranfjäll toppar Liberalernas lista för kommunvalet, följd av Joakim Renström och Per Lampinen. Alf Sundström, som varit partiets första namn under flera mandatperioder, finns på fjärde plats på listan.

-Jag är mycket nöjd med det här. Det är inte vettigt, eller ens logiskt, att en massa äldre politiker ska prata om och ta beslut om framtiden, säger Alf Sundström.

 

Alf Sundström kan inte säga säkert hur många mandatperioder hans namn har funnits i topp på kommunlistan. Men det rör sig om flera.

-Jag vet faktiskt inte, men det är länge. Jag har fått frågan om jag blivit sidsteppad nu, men så är det absolut inte. Jag har själv varit med och drivit igenom den nya listan, och jag ser det som helt naturligt att beslut om framtiden, om barnomsorg, skola och utveckling ska tas av den yngre generationen. De äldre politikerna ska naturligtvis också ha sin plats, men kanske mer fungera som senior advisors. Vi har en bra lista, med flera nya namn och vi är ett mycket bra team.

Så här ser Liberalernas lista till kommunvalet ut:

  1. Jeanette Ranfjäll, lärare.
  2. Joakim Renström, lärare.
  3. Per Lampinen, arbetsledare Svevia.
  4. Alf Sundström, företagare.
  5. Michael Cermenius, företagare.
  6. Ulla-Britt Nilsson, pensionär.

 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x