Foto: HANNA STOLTZ Pirjo Laituri, Moa Renlund Bergman, Lisa Lundberg, Robert Lundström, Lova Stoltz och Ola Holmström representerade Northen Arms och Arjeplog när SM i armbrytning avgjordes.

Armbrytarna från Arjeplog fortsätter att visa goda resultat på tävlingar. Vid SM i Avesta tog de hem totalt elva medaljer, och som förening placerade sig Northen Arms på fjortonde plats av trettiotvå.

Både Pirjo Laituri och Lova Stoltz tog varsin guldmedalj i vänster. Pirjo tog ytterligare en medalj, brons, i vänster, och silver i höger. Lova Stoltz gick, på egen begäran, upp två viktklasser när det var dags att bryta med höger arm, för att testa ett tuffare motstånd. Där hamnade hon utanför pallen.

Moa Renlund Bergman tog silver i höger och brons i vänster. Robert Lundström och Lisa Lundberg tog hem två silver vardera. Ola Holmström nådde inte prispallen denna gång, men kämpade bra mot tufft motstånd.

Nästa stora tävling där Northen Arms kommer att delta är EM i Bulgarien. Dit åker Pirjo Laituri, Robert Lundström och Lisa Lundberg.

 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x