Jag får ibland frågan om vem eller vilka som står bakom Arjeplognytt.se.

Svaret är kort och koncist: nättidningen Arjeplognytt.se ägs och finansieras av mig, Marianne Hofman.

Att det är jag som äger Arjeplognytt.se innebär bland annat att jag är ansvarig utgivare, och att det är jag ensam som tar ansvar för och beslut om vad som ska eller inte ska publiceras. Jag har frivilligt anslutit min nättidning till det pressetiska systemet, ett sätt att visa att jag menar allvar med ett etiskt förhållningssätt. Det ger allmänheten rätt att anmäla mina publiceringar och få dem granskade hos Pressombudsmannen och Pressens Opinionsnämnd.

Att det är jag som finansierar Arjeplognytt.se innebär att jag på olika sätt jobbar för att få in pengar till både Arjeplognytts och naturligtvis min egen överlevnad. Jag har en anställning som personlig assistent. Jag frilansar. Jag tar tillfälliga jobb och uppdrag när och där jag har möjlighet. Jag söker också hela tiden efter nya möjligheter som kan hjälpa mig att fortsätta driva och utveckla Arjeplognytt.se. De annonsintäkter jag har räcker inte till de fasta månadsutgifter driften av denna nättidning medför, och därför ber jag nu om frivilligt stöd från läsarna.

Utveckling av Arjeplognytt.se pågår hela tiden, i större eller mindre utsträckning. Arjeplognytt.se är ingen färdig produkt, utan en levande nättidning som ska förändras och utvecklas, hela tiden.

Har du en idé om något som kan göra tidningen ännu bättre, är du välkommen att höra av dig.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x