http://www.arjeplognytt.se/images/1/Headlines/skvattbokpuff.jpg
http://www.arjeplognytt.se/images/1/Headlines/BarentsPress.JPG
http://www.arjeplognytt.se/images/1/Headlines/topvinterbanner2018.jpg
http://www.sparbankennord.se/privat/index.htm
http://www.silverhatten.se/
http://www.gksfiske.se/
2010-12-06 08:38:40
Om Arjeplognytt.se
Arjeplognytt.se är en webtidning med Utgivningsbevis, utfärdat av Myndigheten för radio och tv.
Det innebär att Arjeplognytt.se har samma grundlagsskydd för yttrandefriheten som radio, tv och tryckta tidningar har.
Utgivningsbeviset gäller inte för material som publiceras på andra webbplatser, exempelvis Twitter, Facebook eller andra hemsidor/webbplatser som nås via länk från Arjeplognytt.se.
Ägare och ansvarig utgivare för Arjeplognytt.se är Marianne Hofman.


images/1/images/1/2010-12/MarianneomArjeplognytt.jpg

Jag vill skriva. Jag vill berätta. Jag vill bidra till utveckling.
Därför finns Arjeplognytt.se - en webbtidning i, om och för Arjeplog.

Jag är född och uppvuxen i Jäckvik, vid Sveriges djupaste insjö Hornavan. Med undantag för några år med utbildningar på gymnasium och folkhögskola har jag bott och arbetat i Arjeplogs kommun hela mitt hittillsvarande liv.

Efter mer än tjugo år som anställd journalist i Arjeplog, först på Norrans lokalredaktion, och sedan hos nyhetsbyrån Nyheter i Norr, valde jag att säga upp mig för att få möjlighet att förverkliga min idé och dröm om ett nytt sätt att förmedla nyheter, reportage, information och berättelser om Arjeplog.
Jag tog kontakt med förre kollegan Mikael Winterkvist, journalist och Proffs på Internet, för att få hjälp att skapa Arjeplognytt.se, som från och med den 6 december 2010 finns tillgänglig för allmänheten på webben.

Det mottagande och den uppmärksamhet som Arjeplognytt.se har fått bland läsare både inom och utom kommunens, länets och rikets gränser, har vida överträffat alla mina förväntningar och fantasier.
Däremot har jag tyvärr inte lyckats få de annonsintäkter jag behöver för att kunna jobba så mycket som jag vill med min webbtidning.

Min pappa Lars Hofman brukade berätta om ett av de första uttryck jag lärde mig använda: "Jag vill i alla fall".
Med den repliken såg jag redan från tidig ålder till att få sista ordet i diskussioner där jag mötte motstånd, och jag brukade dessutom se till att genomföra det jag ville.
Idag är det inte lika viktigt för mig att få sista ordet i diskussioner, men det är fortfarande viktigt för mig att få göra det jag vill och tror på.
Därför fortsätter jag att driva och försöka utveckla Arjeplognytt.se.
För att jag vill i alla fall.

Mitt mål, min vision är att Arjeplognytt.se ska bli det självklara valet på internet, när du vill veta vad som har hänt, vad som händer eller vad som kommer att hända i vår fantastiska kommun. Oavsett var i världen du bor.

Eftersom jag aldrig har gjort det här tidigare, förväntar jag mig inte att vägen mot målet ska vara spikrak. Men jag hoppas att du följer med längs vägen, och hör av dig med tips, synpunkter och förslag. Eller köper annonsplats hos mig.

Tillsammans kan vi göra Arjeplognytt.se till något riktigt, riktigt bra.


Marianne
images/1/images/1/560annonser2017/Kommunplan.jpg
blog comments powered by Disqus

RSSPrenumerera via RSS | Vi använder cookies